Εξαερισμός σκάφους απαραίτητος για την ασφάλεια στο μηχανοστάσιο κάθε στιγμή

Image

Ο εξαερισμός σκάφους στο χώρο των μηχανών δεν απομακρύνει απλώς τον καπνό έξω από το μηχανοστάσιο, αλλά αερίζει επίσης τον χώρο, για να ρυθμίσει τη θερμοκρασία και να προστατεύσει τα μηχανήματα, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τις απαραίτητες ποσότητες αέρα που χρειάζονται οι μηχανές για να λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Μια σχετική μελέτη δεν περιλαμβάνει μόνο την παροχή για τον εξαερισμό σκάφους, αλλά και τον απαραίτητο έλεγχο για να ρυθμίσει την ταχύτητα και να παρέχει τη δυνατότητα εναλλαγής της λειτουργίας εισόδου/εξόδου.
Οι σωστές σωληνώσεις και τα διαφράγματα καπνού-φωτιάς είναι επίσης πολύ σημαντικοί παράγοντες για μια σωστή εγκατάσταση εξαερισμού σκάφους.
Υπάρχουν, επίσης, μοντέλα mist για την προστασία του μηχανοστασίου και των βοηθητικών χώρων από την αλμύρα και την υπερβολική υγρασία.

Εξαεριστήρες στεγανοποιημένοι/κλειστού τύπου είναι επίσης διαθέσιμοι για να αερίζονται οι χώροι στους οποίους ζείτε και κινείστε, ώστε να εξασφαλίζεται ένα καθαρό περιβάλλον χωρίς υγρασία και μούχλα καθώς και σε ισορροπία με τις κλιματικές συνθήκες.

Εξαερισμός σκάφους από τους παρακάτω ηγέτες της βιομηχανίας

gianneschi
dometic_livos

Service και Ανταλλακτικά

gianneschi
dometic_livos
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε χρειάζεστε
Συμπληρώστε τη φόρμα με όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε, ώστε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ade_move