Υπηρεσίες σκαφών αναψυχής

Η ADE προσφέρει ένα πλήρες φάσμα σχετικά με υπηρεσίες σκαφών, κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες των πελατών μας για υπηρεσίες ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση.
Σε οτιδήποτε κι αν χρειαστείτε, η έμπειρη ομάδα των τεχνικών μας μπορεί να ανταποκριθεί στο ίδιο υψηλό επίπεδο, πάντα με συνέπεια και επαγγελματισμό.
Για όλες τις ανάγκες σας στη θάλασσα ή στο λιμάνι, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε εγχείρημα, με τρόπο που να σας ικανοποιεί απόλυτα. Προσαρμόζουμε όλες τις υπηρεσίες σκαφών στις ατομικές ανάγκες του πελάτη, είτε πρόκειται για μια απλή επιθεώρηση είτε για ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Η ομάδα μας, με τη γνώση και την εμπειρία της στον κλάδο, μας επιτρέπει να φτάνουμε στα υψηλότερα πρότυπα εξυπηρέτησης κάθε φορά.
Με αφοσίωση στην υπεροχή, την υπευθυνότητα και τη διαφάνεια, η ADE καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να προσφέρει premium παροχές σε όλους της τους πελάτες.

Το τμήμα τεχνικών μελετών της εταιρείας μας, το οποίο αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς, έχει πραγματοποιήσει πληθώρα μελετών που αφορούν στον συμπληρωματικό εξοπλισμό μικρών και μεγάλων σκαφών (> 10m <100m).

ade_services

Το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης μας
φροντίζει για τη σωστή μελέτη, παροχή, εγκατάσταση, συντήρηση
και επισκευή των ακόλουθων τομέων

ac

Κλιματισμός σκάφους

 

ventilation

Εξαερισμός σκάφους

 

exhausts_new

Εξατμίσεις σκάφους

 

filtration_new

Φίλτρανση σκάφους

 

 

fire_suppression_new

Συστήματα Πυρόσβεσης σκάφους

 

generators

Γεννήτριες σκάφους

icemakers

Παγομηχανές σκάφους


pumps

Αντλίες σκάφους

refregirators

Ψυγεία σκάφους


sewage_new

Επεξεργασία Λυμάτων σκάφους


toilets

Τουαλέτες σκάφους

watermakers

Αφαλάτωση σκάφους

Το εύρος υπηρεσιών της εταιρείας μας καλύπτει κάθε ανάγκη για νεόδμητα (ή νεότευκτα), ανακατασκευασμένα ή αναβαθμισμένα γιοτ.
Εκτιμούμε ιδιαίτερα την αξία του χρόνου και την έννοια της συνέπειας και προσφέρουμε στους πελάτες μας το καλύτερο και ταχύτερο δυνατό service.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε χρειάζεστε
Συμπληρώστε τη φόρμα με όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε, ώστε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ade_move