Αντιπροσωπεία Cruisair Ελλάδας

cruisair

Μια επαναστατική εφεύρεση για την τεχνολογία του κλιματισμού σκαφών αναψυχής.

Η Cruisair ιδρύθηκε το 1959. Είναι πλέον κομμάτι της εταιρείας Dometic από την αρχή του 2003 και αποτελεί σημαντικό τμήμα του χαρτοφυλακίου της εταιρείας εξοπλισμού σκαφών αναψυχής. Το πάθος της Cruisair για τη μηχανική και την εφεύρεση χάρισε πολλές σημαντικές καινοτομίες στην τεχνολογία κλιματισμού σκαφών αναψυχής. Η εταιρεία άνοιξε το δρόμο για τις πρώτες αντλίες θερμότητας σκάφους αντίστροφου κύκλου με αυτόματη μετάβαση από ψύξη σε θέρμανση, τον πρώτο φορτιστή θαλάσσιων μπαταριών με αυτόματο κλείσιμο για την προστασία των μπαταριών από υπερβολική φόρτιση, τα πρώτα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου κλιματισμού και πολλές άλλες καινοτομίες.

Οι αξίες της Cruisair στρέφονται προς την άψογη μηχανική, τη συνεχή καινοτομία και τη συνολική δέσμευση για την εξυπηρέτηση των πελατών.

Δημοφιλής επιλογή, μεταξύ άλλων, για κάθε σκάφος είναι ο κλιματισμός Cruisair.

Αντιπροσωπεία Cruisair Ελλάδας, καθώς και ανταλλακτικά Cruisair Ελλάδας, μπορείτε να βρείτε στην AdeMarine, εκπρόσωπο των κορυφαίων εταιρειών για εξοπλισμό σκαφών αναψυχής.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε χρειάζεστε
Συμπληρώστε τη φόρμα με όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε, ώστε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ade_move