Αντιπροσωπεία Condaria Ελλάδας

condaria logo

Η Condaria κατασκευάζει συστήματα κλιματισμού σκαφών θαλάσσιου κρύου νερού από το 1965.

Τώρα τα συστήματα Condaria είναι διαθέσιμα για σκάφη αναψυχής όλων των μεγεθών. Είναι πλέον κομμάτι της εταιρείας Dometic από την αρχή του 2003 και αποτελεί σημαντικό τμήμα του χαρτοφυλακίου της εταιρείας εξοπλισμού σκαφών αναψυχής.

Οι ιδανικές διαστάσεις, η ποιότητα και η αθόρυβη λειτουργία είναι στοιχεία που οδήγησαν στην επιτυχία των συστημάτων κλιματισμού Condaria. Η Condaria εφαρμόζει την εμπειρία της στην περιβαλλοντική τεχνολογία σε κάθε προϊόν που αναπτύσσει. Τα πλήρη συστήματα κλιματισμού σκαφών μπορούν να παραδοθούν με το κλειδί στο χέρι, με όλα τα εξαρτήματα να σχεδιάζονται για το απαιτητικό θαλάσσιο περιβάλλον.

Η Condaria διαθέτει ένα σταθερό πρόγραμμα ανάπτυξης προϊόντων, για να ανταποκρίνεται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς. Σχεδιάζει προϊόντα για ειδικές εφαρμογές. Όλα τα αγαθά και τα υλικά ελέγχονται προσεκτικά στο συνεργείο κατά την κατασκευή. Οι τελικές δοκιμές απόδοσης διεξάγονται ξεχωριστά, για να εξασφαλιστεί η υψηλότερη δυνατή ποιότητα πριν από την εγκατάσταση.

Δημοφιλής επιλογή, μεταξύ άλλων, για κάθε σκάφος είναι ο κλιματισμός Condaria.

Αντιπροσωπεία Condaria Ελλάδας, καθώς και ανταλλακτικά Condaria Ελλάδας, μπορείτε να βρείτε στην Ade Marine, εκπρόσωπο των κορυφαίων εταιρειών για εξοπλισμό σκαφών αναψυχής.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε χρειάζεστε
Συμπληρώστε τη φόρμα με όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε, ώστε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ade_move